Suseno's Profile

Your Profile Pic

suseno


Birth Date : -

Website : -

Point : 532

About me
-

Articles

No article yet.

Topics

Topic Posts Views Last post

List saham-saham lo yang nyangkut

 Closed
0 5146 08 Dec, 2014 04:42

Bursa Jual Beli Bitcoin Indonesia

1 37 15 Apr, 2014 03:58

Berita Duka

 Closed pages: 1 2 3 4 ... 6
56 999 07 Dec, 2013 16:20

JUAL: Toshiba Satellite 2450

2 6090 22 Mar, 2013 02:54

Jual Saus Cabe Terpedas di Dunia! ( Made From Naga ...

5 3369 24 May, 2019 09:22

Siapa aja di KSC yang ikut IPO saham Garuda Indonesia ...

pages: 1 2
15 392 13 Feb, 2011 02:28

Gold

 Closed pages: 1 2 3 4 ... 59
589 17880 16 Dec, 2010 22:26

Stop Loss

pages: 1 2
16 396 21 Aug, 2009 23:37

Broker Online atau Konvensional

pages: 1 2 3 4
33 843 22 Aug, 2009 23:52

Bursa Efek Ponari

pages: 1 2
12 241 30 Mar, 2009 06:36

USD/IDR: Nasib Rupiah kita

pages: 1 2 3
27 892 08 Dec, 2008 09:45

Pertanyaan tentang Obligasi

pages: 1 2
15 1517 14 Nov, 2018 07:59

Posts

25 Dec, 2007 16:35
Mending kalo nggak ada duitnya nggak usah pake Margin deh. Ntar stres loh kalo saham yang kita beli memerah. Udah gitu kena bunga lagi. Apalagi yang bunganya sehari 0.2% seperti sekuritas yang saya pake.
25 Dec, 2007 16:48
temen2, salam kenal.. tolong informasi mengenai online trading IPOT, Sarijaya, dan e-trading. tolong jelasin biaya2 dan kelebihan dan kekurang dari masing2 online trading tersebut. saya mau register online trading nih. terima kasih sebelumnya. :anggar: IPOT belum perna coba, jadi kurang tau, nurut temen2 sih fee nya 0.19 dan 0.29, yang jelas per minggu lalu saya tanya tidak ada fasilitaas margin :#-o SP fee 0,25 dan 0.35 bisa margin macem2 jenis neh, mau TMPI juga boleh smile biaya bulanan margin 10rb perak, dapat bunga kalo keep uang di sana Riset dan rekomendasi, untuk awal saja dikirim, berikut2 nya kagak tuh :loser: , laporan bulanan awalnya sih oke, tau2 udah datang, pengalaman bulan ini mesti minta tuh :loser: confirmasi pembelian harian sih lancar :x Running trade kurang oke :hypnotized: Sp online untuk pembelian dan penjualan bulan ini ada sekitar 5x eror, tapi untunglah tidak terlalu lama erornya :hug: nah kalo etrading, ini dia jagoanya onlinet trading :applause: Biaya bulanan 33rb untuk pemakaian HOTS, itu kalo naruh duit >=10 juta, kalo di bawah itu, sekitar 200rb an lebih (plis cek sendiri), karena saya kena yang 33rb, tapi belum kedebet dari rekening sih walau sudah pake 8 bulanan, kali 1 tahun sekali debetnya :p Software oke, chart oke, fee oke, murah sekali 0.19 dan 0.29 ada minimal fee 20rb/25 rb, saya lupa pastinya, tapi PASTI ada min fee :malu: Cuman kadang2 hots nya macet, mesti ganti2 config :ogah: pembukuan keuangan so far so gut, selama tidak pakai margin lho, kalo pake margin emang biasanya agak lama, karena perhitungan pembukuannya agak lama :nailbiting: Tapi saya lihat ada kemajuan kok dari segi adminitrasinya, dibanding dulu :malu: So, best choice nya menurut saya, dilihat dari keseluruhan Etrading dong :party: Note : saya bukan orangnya etrading, dan tidak ada hubungan sodara apapun :malu: Semua hanya pengalaman langsung, dan apa adanya saya sampaikan tanpa ada yang dilebih2kan dan dikurang2i Kalo ada yang gak cocok, plis jangan debat saya [-o< :hug: :malu: Betul sekali cc Violine. Saya juga pake eTrading (YP). So far so good lah. Meskipun dulu-dulu administrasinya kacau. Sepupu saya portfolionya bisa kurang sekitar Rp 5 juta. Untungnya bisa balik lagi sih tapi dia udah terlanjur kecewa & keluar dari eTrading. Yang sekarang saya pake sebenernya masih ngaco juga sih, bulan lalu duitnya kurang Rp 122 dan minggu lalu kemasukan duit sekitar Rp 90 ribu. Untuk margin ini sekuritas benar-benar lintah darat bunganya. Tapi sistem online tradingnya benar-benar top abiss! Sekuritas Online Trading nomor satu di Indonesia lah menurut saya. Softwarenya (HOTS) juga bisa nampilin grafik-grafik yang nggak kalah dengan Metastock
26 Dec, 2007 03:29
Makasih riset Kim Eng nya mbak Violine. Ditunggu versi pdf nya
26 Dec, 2007 05:24
Overview\r\nA number of people have begun touting so-called "investment" opportunities in the Iraq Dinar as a "sure way" to make a lot of money with little or no risk. Many of our clients have asked our opinion on the legitimacy of this.\r\nIs "investing" in the Iraq Dinar a sure way to profit? We don''t think so. In our opinion, buying the Iraq Dinar is a high risk investment with a poor outlook.\r\n\r\nA Little History\r\nThe official rate of the old Iraq Dinar, $3.22 USD (U.S. Dollars), was set in 1982 by Saddam Hussein. The old Iraq Dinar could not be freely traded, so this rate was never tested or upheld on the world market.\r\nThe current Iraq Dinar (IQD) was introduced between October 2003 and January 2004 by the Coalition Provisional Authority in close consultation with financial experts from Iraq and the international community. The IQD is currently valued at a little less than seven hundredths of a US cent. (1 USD = 1460 IQD). The old "Saddam" Dinar has no current value and is worth only what a collector is willing to pay for it.\r\n\r\nWhat''s Happening Now?\r\nThe IQD is not freely traded, and is not being used in any significant international transactions. We are unaware of any official bank or foreign exchange office outside of the middle east that will exchange the IQD.\r\nThe IQD trades on a very small, tightly controlled exchange. The total volume of IQD traded by the Central Bank of Iraq is in the thousands of dollars, compared to the $1,900 billion dollars traded on the Foreign exchange market every day. This small number of trades makes the IQD''s value effectively immaterial.\r\nThe Central Bank of Iraq''s stated objective is not to promote the free trade of IQD, as is the case in a true free market economy, but rather to keep the value of the IQD stable. The only way the Bank can ensure the semblance of stability is by tightly controlling the exchange of IQD on the market, and by ensuring that the currency cannot freely trade on the open market. They evidently fear that open trading of the IQD would lead to a rout in which the value of the IQD would sink to practically nothing.\r\nConsider the situation. Why tightly control the trading of the IQD if it is likely to appreciate in value? If the value of the IQD were to surge, this could be held out as evidence of a surge of confidence in Iraq''s economy. So why not open the IQD to free trading? Why would this be done unless the Iraqi Central Bank itself feels that the IQD would decline in value in a free market?\r\n\r\nA Snapshot of Iraq Today\r\nThe current situation in Iraq is pretty grim:\r\n• Over a decade of international economic sanctions and a devastating war has left the infrastructure in tatters \r\n• $125 billion of external debt \r\n• Millions of dollars in post-war debt \r\n• No stable government \r\n• Insurgency steadily on the rise \r\n• Oil facilities and pipelines are sabotaged regularly \r\n• Many predict out-and-out civil war, such as the former Prime Minister of Iraq and the outgoing UK abmassador in Baghdad \r\nThese aren''t the kind of conditions typically conducive to the creation of booming economies. More to the point – a 450,000% increase in the value of the IQD (as predicted by some of its promoters) seems ridiculous in the face of these challenges.\r\n\r\nBut Surely There''s Oil Under Those Dunes?\r\nA lot of the hype over the IQD centers around Iraq''s vast oil reserves and their supposed economic value. The oil market is extremely unpredictable. An economy based on oil alone (oil makes up 95% of Iraq''s foreign exchange earnings), will mirror that unpredictability. Let''s look at a real-world example: Venezuela.\r\nOil accounts for 80% of Venezuela''s national exports and 50% of its government revenues. The country is one of the world''s top five oil producers. In the last four years, Venezuela has experienced intense political instability, including an oil strike and an attempted coup d''état. The resulting economic chaos has led to the extreme devaluation of the Venezuelan Bolivar – today, it is worth only about a third of its US Dollar value from January 2000, and only about a quarter of its Euro value from January 2000.\r\nInvesting in a country''s currency is tantamount to investing in that country''s economy as a whole, not in any single commodity. Investing in the Iraq Dinar is not the same as investing in Iraq''s oil.\r\n\r\nBut What About Kuwait?\r\nPromoters of the IQD like to compare Iraq now to post-Gulf War Kuwait – but this is comparing apples to oranges.\r\nBefore the Gulf War, Kuwait had a stable government and its foreign investments generated more income for its economy than its oil did. After the war, despite losing a third of its pre-war investment portfolio (over $100 billion USD), Kuwait still had a solvent economy, a stable government, and an intact infrastructure. It is not difficult to see why a currency''s value might increase in these circumstances.\r\nIn comparison, Iraq entered the war with a $125 billion USD debt, has almost no infrastructure, no stable government, and no other foreign income except its oil – the vulnerability and unpredictability of which we have already pointed out. The outlook for its economy and the IQD is grim for the foreseeable future.\r\nIn late 2004, the US was successful in convincing some foreign creditors to "forgive" some of Iraq''s debt. However, debt forgiveness is seldom a blessing, and generally comes at a very heavy price. Other countries whose foreign debts have been "forgiven" have found it nearly impossible to generate any foreign investment afterwards. Think about it: how would you feel about investing in Iraq again if you lost your entire investment (i.e. you "forgave" it) last time?\r\n\r\nIf it Sounds Too Good to be True…\r\nAsk yourself one question: if the Iraq Dinar is such a hot commodity, why would anyone in the know be willing to sell it to you? If you thought that the IQD was going to multiply in worth by hundreds of thousands of percent, would you sell it? Of course not – you''d be too busy buying as much of it as you could.\r\nBut if you thought that the IQD was going to go down in value over time, well, then you might start trying to convince people that it was a "great deal" so that you could get rid of all of yours as soon as possible.\r\nRemember the old saying: if it sounds too good to be true, it probably is. Be careful!\r\n \r\nSource : http://www.xe.com/iqd.php\r\nKurs IDQ : http://www.xe.com/ucc/
26 Dec, 2007 07:20
Thanks bro… Such a powerful program. Tapi lain kali kalo ada duit beli yang asli yah jangan download yang bajakan ha… ha… ha… Anyway tuh cara download data Bursa Efek Indonsesia gimana yah?
emas dah 850…………. How long can you depress this stock? Astaga…! Kemarin sebelum tahun baru tanggal 28 Desember 2007 saya jual semua emas saya di harga USD 833/Troy oz Sekarang 850 what the… @#%$!!
03 Jan, 2008 14:22
Ada yang berani nge short barang yang satu ini? Gold… Ha… ha… ha…
03 Jan, 2008 19:48
Saya kemarin udah terlanjur jual emas di toko mas. Dihargain Rp 244000/gram. Mayan lah soalnya bulan lalu saya belinya cuma Rp 240000/gram. Mungkin sekarang harganya udah jadi Rp 255000/gram kali ya? Jadi ngeri kalo beli lagi
04 Jan, 2008 05:33
Jadi berani beli emas di toko emas nih? Walau harganya Rp 260++ ribu
04 Jan, 2008 06:47
Kenapa pak nanya-nanya POLY? Nyangkut yah? he… he…
04 Jan, 2008 17:51
Tapi terus terang saya lebih suka nyimpen duit dalam bentuk emas daripada deposito kalo untuk di keep jangka panjang
NASDAQ semalam minus hampir 4% Itu mah gue yakin nggak ada yang hijau di bursa amrik sono So… besok hajar kanan. Resistance 6250 udah break. TP 8000

Comments