Pasarikan's Profile

Your Profile Pic

pasarikan


Birth Date : -

Website : -

Point : 0

About me
-

Articles

No article yet.

Topics

Topic Posts Views Last post

Posts

mudah-mudahan ya bung Josh btw kenalkan i''m newbie in this forum and like to learn from all the masters here
13 Nov, 2006 16:10
di indo apa yang nggak mungkin…masalah npl itu sih bisa diatur Yup setuju jadi mungkin aja BMRI ke 3000 kan :party:
13 Nov, 2006 16:16
nyantol di 2750 :kesel: :kesel: :kesel: sama doooonk beli tgl 12/11 kirain dah mau siap2 terbang lagi eh malah nyungsep smile( mau cut loss hari ini di 2650 tapi ngga'' dikasih tuh…moga2 pertanda baik [-o<
Buat yang masih nyangkut di BLTA atawa mau masuk lagi this is the time guys… On Nov-02-2006 a candlestick formation confirmed a buy signal. Action: ==> Maintain long position. Stop at 1828.1400. Wave 5 could rise up to 2290.0000 or to 2472.4000. NOTE: The width of the Bollinger Bands has started to narrow which indicates that prices are beginning to consolidate. Next Day Trading Ranges The 20 day moving average of the daily trading range is 56.0000 and the 60 day moving average of the daily trading range is 50.8333. This shows that volatility has increased in the short term. The percentage of updays when the open/low ratio is less than 25% is 86.86 percent. This means that if this security or future does not drop more than 14.0000 from the opening price then there is a 86.86 percent chance that this will be an upday. The or the extreme high trading range is 1913.3333. The or the high trading range is 1896.6667. The or pivot point is 1873.3333. The or the low trading range is 1856.6667. The or the extreme low trading range is 1833.3333.
eh ketinggalan disclaimernya resiko ditanggung sendiri soalnya tanggungan ane dah banyak :p
14 Nov, 2006 00:28
oups sorry maksudnya hari Jum''at tgl 10/11 maklum dah ngaaaaaaaantuk :$-)
07 Jan, 2007 13:32
kalau ane seh tunggu confirm > 1250 deh baru masuk soalnya dah 2X terpaksa cut loss kirain mau break eh malah turun
07 Jan, 2007 13:36
Yup setuju ane seh yakin kalau tahun ini FREN bisa tembus > 400. Sektor telekomunikasi kayaknya masih bisnis yang HOT tahun ini. Collect collect dah <300
07 Jan, 2007 13:56
hajar kanan besok Senin tembus 700 :tembak: :tembak: :tembak:
PTRA slowly but sure hajar kanan :tembak: :tembak: :tembak:
careful guys…INAF is it enough already ?
07 Jan, 2007 14:06
Dah tembus 300 and now TBLA lagi konsolidasi collect < 300

Comments