Babytaz's Profile

Your Profile Pic

babytaz


Birth Date : -

Website : -

Point : 0

About me
-

Articles

No article yet.

Topics

Topic Posts Views Last post

Posts

Enak lepas di brp ni ya ?? Apa bakal naik lg sampe 7600-an?
Gile nih bandar pada lepas semua hiks Tembus ke 6xxx kah…..
untuk para bandar yg uda buang guyur BUMI hari ini ditunggu rally-nya di ANTM :p
banjir nih sapa mau nampung lg :p
05 Mar, 2008 10:31
para senior minta saran nih Kalo masuk skrg short term masi bisa nda ya Ngiler nih liat naiknya :mimpi:
11 Mar, 2008 07:54
hajar kanan tins…….
11 Mar, 2008 08:10
rekan-rekan pencinta tins hancurkan tembok kanan ye… Paling tidak besar kemungkinan ntar man DOW ijo besok open gap nyam nyam Asia Stocks Gain, Erasing Earlier Drop; Automakers, Banks Rise By Chua Kong Ho and Darren Boey March 11 (Bloomberg) – Asian stocks rebounded from earlier declines, led by automakers and financial companies, amid speculation the U.S. Federal Reserve will broaden measures to bolster the world''s largest economy. Hyundai Motor Co. rose in Seoul and Mitsubishi UFJ Financial Group Inc., Japan''s biggest bank, surged after the Wall Street Journal reported that U.S. policy makers may lend directly to financial institutions other than banks. BHP Billiton Ltd. led a decline among mining companies after metals prices slumped. ``Investors are hoping for a rate cut by the Fed before the next scheduled meeting,'''' said Daphne Roth, Singapore-based vice president of equity research at ABN Amro Private Banking in Singapore, which manages about $31 billion in Asian assets. The MSCI Asia Pacific Index added 0.2 percent to 137.63 as of 2:51 p.m. in Tokyo, after earlier falling 1.2 percent. The MSCI benchmark is down 20 percent from its Nov. 1 record on fears the U.S. will enter a recession amid increasing losses linked to investments in the country''s mortgage industry. Japan''s Nikkei 225 Stock Average and South Korea''s Kospi index both added 1 percent. Malaysia''s benchmark rallied after tumbling the most in a decade yesterday. The U.S. Standard & Poor''s 500 Index lost 1.6 percent yesterday, led by financial shares. Bear Stearns Cos., the second-biggest underwriter of mortgage-backed bonds, had its steepest drop since October 1987 amid insolvency rumors that a company spokesman denied.
11 Mar, 2008 08:31
waduh hg f dr dulu sampe skrg selalu jd penghadang. Dipelet aja abis ini. Nda seneng biarin orang gembira bentar dia Hajar terus ye yg kanan lo
12 Mar, 2008 01:58
Bagi penggemar TINS jangan lupa hajar kanan oiiii. Rasakan goyangannya cihuyyy Kemarin dah dibantu ZP ama DB hari ini giliran KZ ma CS deh yg bantu kan cashnya banyak udah melorotin BUMI [-o<
17 Mar, 2008 02:38
OMG Bersedih deh hari ini…… JSX udah nyentuh harga ketika bencana Januari lalu. Wew kapan rebound neh
Dear senior enaknya masuk kapan nih…. Kasi saran dunk Apa nantinya ada tindakan penyelamatan kah?
hari ini uda ada yang beli nda? Dengan power berapa nih

Comments