FED will cut rates by 50 bps

Wew kalo turun 0.5 persen pun tetep merah mah berarti ke depannya :klelep: dong ?? data pembeli asing kan isa aja mainan bandar lokal ?? smile posisi FTSE jam 16.23 wib masih -59 (1 %) jadi dong db nya……. :rofl: :rofl: :rofl:
Multi Quote Quote
ah, mudah2an cut rate aja deh biar euro gw naik tinggi2 sekali smile
Multi Quote Quote
Jangan Percaya NET BUY NET SALE Foreign… Banyak JERUK makan JERUK di BEI….. BELIVE ME…. :loser: :loser:
Multi Quote Quote
SLOWLY BUT SURE
Multi Quote Quote
Kalo pun tidak cut rate, analisa stockaholic, IHSG tidak akan turun banyak. Kalo pun turun banyak, akan cepat rebound-nya…karena sejak mendekati akhir crash kemarin terlihat mulai ada inflow ke IHSG dan sampai saat ini masih belum berkurang, terakhir kabar dari citigrup yang menarik dana dari bursa Cina dipindah ke filipina, malaysia dan Indonesia. Jadi biarpun Fed tidak jadi cut rate, sifatnya sentimen yang sementara… Tetapi kalo dari siklus crash yang rata2 14-18 hari, crash yang kemarin termasuk cepat cuma 7 hari bursa, membuat stockaholic merasa crash berikutnya akan lebih cepat dari siklus biasanya 7-8 bulan…merasa=feeling aja… jadi kesimpulannya …nyante aja… smile salam
Multi Quote Quote
jam brp kira2 fed umumin ya ??? WIB lho smile
Multi Quote Quote
Voting Pattern: \r\nNew year brings a new Fed to the markets, as there has been a change in the voting members in the Federal Reserve board. Four members who were voting in December-07 would not vote in this meeting. The important thing is that the intra-meeting cut last week was done with the consent of the “Old Fed”.\r\n\r\nImportant changes, from those who would not vote are Hoeing (voted for no cut in Sept-07) and Rosengren (voted for a 50bps cut in December-07). William Poole is another outgoing member who did not vote for an intra-meeting cut last week. Charles Evans would too not vote. Among the new entrants, the most notable is Charles Plosser, who has a reputation of being a hawk. The other incoming members include Gary Stern, Sandra Pianalto and Richard Fisher.\r\n\r\nThe voting pattern at this meeting is likely to act as a guidance for next several meetings, especially to judge the individual members degree of Hawkishness / Dovishness. There is a good chance that some members would vote against a cut.
Multi Quote Quote
Fed Statement: \r\nThe Fed statement with the “Intra-meeting” cut last week was very dovish citing heightened concerns on Growth and little concern on Inflation. On growth they had said “Appreciable downside risks to growth remain”. On Inflation they said “The Committee expects inflation to moderate in coming quarters”.\r\n\r\nThe statement from today’s meeting would be very important, as the Fed may be reluctant to cut “too quickly and too fast”, especially if they cut by 50bps today and become “ahead of the curve”. One possibility is a cut of 25 bps and a dovish statement, opening door for another “intra-meeting” cut, should the economic conditions deteriorate. Note that US NFP and US ISM both are out on Friday and are likely to show the extent of the deterioration in economic conditions. On the other hand, another possibility is a cut of 50bps accompanied with a hawkish statement.
Multi Quote Quote
Yakin saya The Fed Fun Rate bakal turun 50 basis point … semua juga maunya seperti itu, cuma begitu cut 50, minyak bisa segera tembus 100, nanti bursa turun lagi, terus mau cut rate lagi ??? Jika rate sampai nol masa terus dicut, well kita lihat saja nanti malam, saya tunggu saja kepastiannya, lagi enggan spekulasi Minyak tembus US$ 100 kan menurut anda , siapa yg mau spekulasi di oil jika lihat economy US & Europe slowdown ? Rate sampai nol masih lama tuh … Yang pasti beberapa hari ini Rupiah menguat signifikan , jadi jangan pesimis ! thx
Multi Quote Quote
ADP Employment Change nambah 130K di atas ekspektasi pasr. jadi ekonomi us tidak seburuk yg diduga
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...