PANIK - REDEEM DUIT ANDA DI REKSADANA!!!

Saya cuma mau mengikuti apa yang ada di berita ini:\r\n\r\nPanic selling shuts £2bn fund\r\n\r\nOne of Britain''s biggest property funds was forced to shut its doors to withdrawals yesterday after the slump in commercial prices triggered panic selling by small investors.\r\n\r\nThe move prompted fears of a Northern Rock-style run on billions of pounds invested in once high-flying funds which many savers have seen as a safe haven for their pensions.\r\n\r\nScottish Equitable said yesterday that 129,000 small investors in its £2bn property fund will not be able to access their money for up to a year, although payments relating to regular income already being paid, retirements and death claims will not be affected.\r\n\r\nIt said the fund, invested in London office blocks and shopping centres across Britain, no longer had sufficient cash reserves to meet demands from investors wanting to withdraw their money. Its "buffer fund" was down to 1% of its total assets, instead of the usual 10-15%.\r\n\r\nCommercial property values, especially in the City of London office market, have dived amid fears of a recession brought on by the global credit crunch.\r\n\r\nIn late December another insurer, Friends Provident, halted access to its £1.2bn property fund and last night speculation was growing that Scottish Widows may be on the verge of restricting customer withdrawals on some of its funds. The insurer said last night: "We are looking at all the options, but no decisions have been taken."\r\n\r\nBaca saja disini: http://www.guardian.co.uk/money/2008/jan/18/property.moneyinvestments\r\n\r\nIrrational heard berbalik arah… :rofl: :rofl: :rofl:
Multi Quote Quote
bung IS, bagaimana tanggapan anda mengenai option yg udah expire per tgl 18 kemaren sehingga untuk januari ini portofolio FM tidak dalam posisi di hedging, yang katanya akan menyebabkan penjualan besar2an karena tidak ingin terpapar risiko lebih besar ? nanti malam nih
Multi Quote Quote
Saya pikir Dow sudah mentok di support yang kuat di 11500 - 12000. Mungkin akan berbalik arah dalam waktu dekat ini. Support ini kuat kelihatannya. Kecuali Mr. Bear ganas banget. Ini saya ulas di blog saya tadi malam.
Multi Quote Quote
ada yang bilang Imam Semar orang tidak waras…..seperti saya dijuluki orang Strezz……Tapi bukankah member KSC harus berterimakasih pada Guru Besar Imam Semar??…terbukti di blognya bahwa yang waras itu Imam Semar..dan yang tidak waras itu tukang bullshit di KSC,yang setiap hari posting! memberikan angin surga
Multi Quote Quote
weks, gw tiap hari posting :rofl:
Multi Quote Quote
ooi yg targetnya bullshit angkat bicara tuh :applause: :applause:
Multi Quote Quote
ada yang bilang Imam Semar orang tidak waras…..seperti saya dijuluki orang Strezz……Tapi bukankah member KSC harus berterimakasih pada Guru Besar Imam Semar??…terbukti di blognya bahwa yang waras itu Imam Semar..dan yang tidak waras itu tukang bullshit di KSC,yang setiap hari posting! memberikan angin surga
Multi Quote Quote
Bung Little Boy, ayo dong angkat bicara… Counter omongan2 orang bijak yang bilang IHSG bakal nyungsep dan crash… smile
Multi Quote Quote
waduh…bung I S kan hanya kasih pencerahan/informasi, keputusan ada ditangan anda sendiri loh…
Multi Quote Quote
saya cuma becanda ko bos….hehehe…. maklum lagi menikmati goyangan bung Imam Semar smile)
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...