January Effect sedang terjadikah ....

Gila saham gue malah kebakaran semua nih………
Multi Quote Quote
disiram aja pakai air suci
Multi Quote Quote
disiram aja pakai air suci Bagaimana kalau disiram dengan air mata doa? BAEK besok naik yang banyak yah [-o< :cry: [-o< :cry: [-o< smile( [-o< smile( [-o< smile( [-o< [-o< [-o< [-o< smile( smile( smile( [-o< [-o< [-o< [-o< :cry: [-o< [-o< [-o<
Multi Quote Quote
BAEK udah listing tadi pagi 8 jan 07 open 1300 low 1250 high 1490 close 1320 vol 102470 lot. Apa ngak salah tuh ???
Multi Quote Quote
Posted on jan 08, 2008 - 11:54 AM : January effect mulainya HARI INI !!!!!!! Tanggal 9 Januari 2008 Sesi I IHSG break 2007 High 2810, come to 2814 :applause:
Multi Quote Quote
JPMorgan said its favorite precious metals continued to be gold <XAU> and platinum <XPT>, with their respective prices expected to average $815 an ounce and $1,475 an ounce for 2008, with risks strongly skewed to the upside. The bank expects precious metals to be the strongest sector in 2008, followed by agricultural products, base metals and energy. Perhatikan kata yang di bold, jangan lupa saham tersebut di JSX……
Multi Quote Quote
January Effect mulai : The Dow, which had been down nearly 90 points in the session, finished up 146.24, or 1.16 percent, to 12,735.31. Alcoa reported after the closing bell that its fourth-quarter profit jumped 76 percent, helped by the pending sale of its packaging and consumer businesses. Earnings rose to $632 million, or 75 cents per share, from $359 million, or 41 cents per share, a year earlier. The results handily topped Wall Street''s expectations. A fourth-quarter report from Alcoa Inc., which marked the unofficial start of earnings season.
Multi Quote Quote
:getar: sesi satu ini regional sedang terkoreksi. semoga besok sudah ribonding kembali :getar:
Multi Quote Quote
Jika bisa one day trading kenapa harus di hold … ?
Multi Quote Quote
bisa cuan gede kenapa harus dijual ?
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...