The Greatest Boom In History

Selamat datang di the greatest boom in history Banyak yang pesimis, banyak juga yang optimis Tapi the show must go on, if u want to live your life, u must live your life to the fullest Just a little bit of advice, enjoy the ride but never forget the fundamental I''m not an expert at stock market, i''m just a student of knowledge just like many of us here, i still need to learn and learn to make my life going into a little bit more perfection every day Yang saya harap, semoga anda semua mendapatkan berkah yang luar biasa dari the greatest boom in history Manfaatkan waktu anda sebaik mungkin, beli sesuai kemampuan, berusahalah meraih konsisten profit, maintain your cash flow And always remember, the greatest boom will be ended with the greatest bust so proceed with caution and always remember the God above u, be good and be smart ENJOY THE GREATEST BOOM IN HISTORY welcome JSX 3000
Multi Quote Quote
gile….. lama gak bersua, sekali muncul langsung ….BOOM……….
Multi Quote Quote
BELI dan BACA buku berjudul " THE NEXT GREAT BUBBLE BOOM - How To Profit From The Greatest Boom in History : 2006 - 2010" Ditulis oleh Harry S. Dent, Jr - New York best selling author of THE ROARING 2000s and chief economist for High Street Financial, Inc. Cepat ke Gramedia mumpung bukunya sedang di discount 25% dari harga normalnya Rp. 108.500,- " Nobody called the nineties boom and bubble like Harry Dent, and now he is calling for another unexpected bull market. All investor should take notice", David Bach, New York Times bestselling author of The Automatic Millionaire. Didalam buku diatas mr. Harry sudah memperingatkan akan terjadinya HOUSING BUBBLE BUST yang terjadi minggu lalu didalam perjalanan the GREATEST BUBBLE BOOM in History : 2006-2010, jadi apa yang terjadi saat ini sudah difactorkan dalam prediksi di bukunya diatas. Sangat menarik untuk disimak baik oleh para BEARISH minded maupun BULLISH minded,
Multi Quote Quote
BELI dan BACA buku berjudul " THE NEXT GREAT BUBBLE BOOM - How To Profit From The Greatest Boom in History : 2006 - 2010" Ditulis oleh Harry S. Dent, Jr - New York best selling author of THE ROARING 2000s and chief economist for High Street Financial, Inc. Cepat ke Gramedia mumpung bukunya sedang di discount 25% dari harga normalnya Rp. 108.500,- " Nobody called the nineties boom and bubble like Harry Dent, and now he is calling for another unexpected bull market. All investor should take notice", David Bach, New York Times bestselling author of The Automatic Millionaire. Didalam buku diatas mr. Harry sudah memperingatkan akan terjadinya HOUSING BUBBLE BUST yang terjadi minggu lalu didalam perjalanan the GREATEST BUBBLE BOOM in History : 2006-2010, jadi apa yang terjadi saat ini sudah difactorkan dalam prediksi di bukunya diatas. Sangat menarik untuk disimak baik oleh para BEARISH minded maupun BULLISH minded, Bung BOZO, puncaknya tahun berapa ? nanti keenakan tau2nya crash beneran…
Multi Quote Quote
gile bung art, apa kabar? dahsyat oi topiknya hehehe.
Multi Quote Quote
menurutku sih kalo kita trading saham percuma aja baca buku ini itu,begitu juga ikut seminar tuh juga kalo rugi ya tetap rugi tidak isa berputar kembali, yg penting kalo kita isa memutar waktu kembali
Multi Quote Quote
welcome jsx 3000 enjoy …
Multi Quote Quote
enjoyy itttt aja dehhh
Multi Quote Quote
H#lly Shit ! :-O …. JSX 3000 !!??
Multi Quote Quote
Betul JSX 3000 just wait and see yang penting tetap be careful on the way there, stay alert and keep focus
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...