PGAS (Perusahaan Gas Negara)

Perusahaan Gas Negara (PGN) completed tests in the first pipeline that will bring natural gas from South Sumatera to customers in West Java. Adil Abas, development director of PGN said that the company expects to start filling the pipelines within 4 days, and it will reach its first customer, a private power producer in five days. The pipelines, to be fed by fields operated by ConocoPhillips and state oil company Pertamina are expected to double PGN''s sales volume this year. Medco Energi Internasionalwill start to produce oil and gas from Camar and Singa Blocks in South Sumatera from Mar 07. Camar block will produce 1,000 bopd of oil while Singa block is expected to produce up to 50-70 mmscfd of gas. All of the gas from Singa block will be distributed to Java through PGN''s SSWJ pipelines. SSWJ pipeline is expected to launch its first "gas in" on 11 Mar 07. Berita Bagus…Apakah saatnya SELL on NEWS? bisa balik ke 7000 an kah? Atau sesuai harapan market/retail yaitu kembali ke 10 ribuan atau lebih? 13000? Waktu yang akan menentukan.. :evil
Multi Quote Quote
plus full year report…
Multi Quote Quote
tolong turunkan harga saya mau belanja nih … ditunggu di 8600 kemaren di 8500 kenapa nggak beli
Multi Quote Quote
tolong turunkan harga saya mau belanja nih … ditunggu di 8600 kemaren di 8500 kenapa nggak beli Mungkin dia lupa, sibuk nyari2 yang fundamentalnya baik
Multi Quote Quote
tolong turunkan harga saya mau belanja nih … ditunggu di 8600 kemaren di 8500 kenapa nggak beli Mungkin dia lupa, sibuk nyari2 yang fundamentalnya baik minggu depan 9700 ?
Multi Quote Quote
Ada apa PGAS di tanggal 12 Maret 2007? hmm…
Multi Quote Quote
Kalau saya kutip dari Pak Culun sih: "SSWJ pipeline is expected to launch its first "gas in" on 11 Mar 07".. Apa ada yang lain?
Multi Quote Quote
lega clossing di 9150
Multi Quote Quote
Besok bisa gak bergerak dalam kisaran Rp. 9500-9600?
Multi Quote Quote
Weleh, weleh, weleh…. Ini moderatornya kemana yach :?: Udah 1050 replies nich. Perlu di langsing kan smile smile smile
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...