Where is the market moving now?

Mr. bernanke, sebagai orang No.1, mestinya anda bisa kasih bocoran fomc dong….
Multi Quote Quote
Mr. bernanke, sebagai orang No.1, mestinya anda bisa kasih bocoran fomc dong…. nikmati minggu ini dengan bahagia
Multi Quote Quote
The Bank of Japan held its benchmark interest rate steady at 0.5 percent at a two-day policy meeting that ended Tuesday after lifting it a quarter point last month. Government data released earlier this month showed that consumer prices were flat for the first time in eight months in January, fueling speculation that the central bank would hold off for quite awhile before raising interest rates again. Recent market volatility has also clouded the outlook for the Japanese economy. Some analysts speculate the BOJ will wait until midyear parliamentary elections in Japan before deciding to raise rates again. http://www.chron.com/disp/story.mpl/ap/fn/4644997.html
Multi Quote Quote
Gila Nikkei pagi2 da +200 poin lbh, hari ini JSX bakal terbang kencang nih kayanya udah dari sejak awal taon, regional ijo2 tetep aja indo babak belur hahhaha….
Multi Quote Quote
regional ijo semua, rupiah menguat, kok IHSG merah ya? tanya kenapa>
Multi Quote Quote
bandarnya ngeliat hari ini senin, bukan selasa.
Multi Quote Quote
Semua uang diinjekkin ke TINS dan ANTM, makanya BC yang lain melempem. Saat ini siapa yang berani beli TINS dan ANTM? dengan kondisi Index -6/-7 tapi TINS dan ANTM tetap tegar… salam
Multi Quote Quote
kok asing sampai jam 14:57:00 net buy besar , kira2 clossing IHSG gmn ya ?
Multi Quote Quote
kok asing sampai jam 14:57:00 net buy besar , kira2 clossing IHSG gmn ya ? walah2…. kok bos dari FED pura2 nanya smile
Multi Quote Quote
kok asing sampai jam 14:57:00 net buy besar , kira2 clossing IHSG gmn ya ? walah2…. kok bos dari FED pura2 nanya smile habis bingung kok itu asing ambil posisi dari skrg ya ?
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...