Where is the market moving now?

hehehe, RT uda siapin CASH utk Ambush di lembah lembah yg curam… Yg mau CUT LOSS plus margin silahkan, it''s your money not mine(Khas sonnykus, sorry om dipake tanpa izin) Yg pasti REGIONAL berdarah darah, plus isu perang di arab makin hangat.. berita terbaru dubes AS dan Itali uda di AMBUSH ama Pemberontak di Srilanka. Seru nih…. :evil
Multi Quote Quote
hehehe, RT uda siapin CASH utk Ambush di lembah lembah yg curam… Yg mau CUT LOSS plus margin silahkan, it''s your money not mine(Khas sonnykus, sorry om dipake tanpa izin) Yg pasti REGIONAL berdarah darah, plus isu perang di arab makin hangat.. berita terbaru dubes AS dan Itali uda di AMBUSH ama Pemberontak di Srilanka. Seru nih…. :evil berita dubes AS & Itali di ambush pemberontak Srilanka sumber dari mana ?
Multi Quote Quote
mau diambush kek, IHSG turun kek, biarin aja. Aku beli TLKM, PGAS, ANTM aja deh
Multi Quote Quote
U.S., Italian Ambassadors Hurt in Sri Lanka Artillery Attack By Anusha Ondaatjie Feb. 27 (Bloomberg) – The U.S. and Italian ambassadors to Sri Lanka were wounded in an artillery attack by suspected Tamil Tiger rebels, the Sri Lankan military said. Ambassadors Robert Blake and Prio Mariani were injured when mortar and artillery shells fired by the Liberation Tigers of Tamil Eelam struck an air force base at Batticaloa in eastern Sri Lanka at about 8:45 a.m. Sri Lankan time today, Flight Lieutenant Kanishka Rajapaksa, an air force spokesman, said. Blake has minor injuries, military spokesman Upali Rajapakse said. Mariani was taken to a hospital in Colombo. They were among diplomats accompanying Mahinda Samarasinghe, the human rights minister, on a visit to the region. A 2002 cease-fire between the government and the LTTE faltered last year as fighting erupted in the north and east of the country and two rounds of peace talks in Geneva failed to make progress. To contact the reporter on this story: Anusha Ondaatjie in Colombo at anushao@bloomberg.net .
Multi Quote Quote
thx guess
Multi Quote Quote
mau diambush kek, IHSG turun kek, biarin aja. Aku beli TLKM, PGAS, ANTM aja deh C7. (ingat-ingat si John Templeton)
Multi Quote Quote
selektif buy. Srilanka efek positif sebetulnya walaupun dana yg keluar engga besar, sekitar < IDR 1 Triliun, tapi dari segi stabilitas JSX jadi banyak dilirik. Pemerintah kayaknya mau selon, pertumbuhan ekonomi harus. jadi selektif buy. saya lagi tunggu ANTM, MEDC, APEX dihajar kapan yah? :p
Multi Quote Quote
mau diambush kek, IHSG turun kek, biarin aja. Aku beli TLKM, PGAS, ANTM aja deh Loh, saham2 kecil sudah kemana bos ? sudah jualan…. : )
Multi Quote Quote
JSX ada penunggunya, ALOT turunnya.. !!!! aloott ueiiii………………di dump habis-habisan besoknya pembelinya tetap aja banyak !! luar biasa alot….!!!
Multi Quote Quote
kayaknya emang dana masuk bung….
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...