Buy Gold Sector Now!!!

sekarang kan 860 x 33 x 9450 = rp. 268 jt nanti ihsg 3000: 860 x 33 x 8800 = rp. 250 jt apalagi kalo dishort Mas Imam, bisa2 jadi 240/230 jt, long term baru lari target 1 kg jadi 1 m, bisa kaga yah ?
Multi Quote Quote
Sorry bro spada… really new comer nih… minta saran2… kalo invest gold bro spada beli LM ato SAHAM?? ada yg bisa kenalin orang gak??? MINAT NIH!! apakah masih bisa sampai 900?? ada alasan2 pasti gak ya?? thx broo HIDUP INDONESIA-KU
Multi Quote Quote
di dunia ini ngak ada yang pasti. kalau pasti sih saya udah pinjam ke bank untuk beli gold smile tapi trendnya lagi ke sana … unless something (counter trend, e.g. big depression) happens .. gold to 1000 masih bisa.
Multi Quote Quote
Tapi terus terang saya lebih suka nyimpen duit dalam bentuk emas daripada deposito kalo untuk di keep jangka panjang
Multi Quote Quote
Ugh. Crude oil retrace lagi setelah tembus 100 udah 3x false break… ada yang punya chartnya gak? ato kalo di stockcharts simbolnya apa si? koq feeling saya bakal turun dalam gara2 3x false break, sedang membentuk rising wedge mgkn?
Multi Quote Quote
short term mungkin koreksi ke 70 dulu tapi untuk long term .. pasti break 100 dan stay above 100 …
Multi Quote Quote
Aye masih berharap gold balik dolo ke 750 atau 700 :mimpi: :mimpi:
Multi Quote Quote
Ugh. Crude oil retrace lagi setelah tembus 100 udah 3x false break… ada yang punya chartnya gak? ato kalo di stockcharts simbolnya apa si? koq feeling saya bakal turun dalam gara2 3x false break, sedang membentuk rising wedge mgkn? $WTIC
Multi Quote Quote
Apakah ada rekan milister yang mempunyai Contact Person CIC Pinangsia berikut tlpnnya ?
Multi Quote Quote
U.S. Headed for Worst Recession `in a While,'' Jim Rogers Says By Saijel Kishan and Mark Barton Jan. 7 (Bloomberg) – The U.S. economy is heading for a recession and investors should sell the dollar as global currencies weaken, investor Jim Rogers said. ``It''s going to be one of the worst recessions we''ve had in a while because we had so many excesses going into it,'''' Rogers, chairman of New York-based Rogers Holdings, said in a Bloomberg Television interview today from Singapore. ``It''s going to be bad for all of us as currencies come under more and more stress and we have more inflation in the world.'''' The U.S. and U.K. governments have been ``lying'''' about inflation, Rogers said, adding that he''s sold their respective currencies. Rogers is also buying the yuan and the Swiss franc as other currencies weaken. The dollar fell last week after data on Jan. 4 showed U.S. unemployment climbed to a two-year high. The U.S. currency fell to its lowest against the euro in November. ``I hope by the end of this year all of my assets will be out of the U.S. dollar,'''' Rogers said. ``The dollar is a currency that''s terribly flawed and it''s going to be under duress for many years to come.'''' To contact the reporters on this story: Mark Barton in London at barton1@bloomberg.net ; Saijel Kishan in London at skishan@bloomberg.net Last Updated: January 7, 2008 06:48 EST
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...