RAMAI-RAMAI RIGHT ISSUE... MAKIN RAMAI MAKIN RUSAK!

BUMI menyusul
Multi Quote Quote
BUMI sudah menjadi world class coal miner. kemungkinan kecil bagi owner untuk main-mainin harganya.
Multi Quote Quote
enrg dong…
Multi Quote Quote
Bumi = world class? Bisa copot gigi investor Dow Jones ketawa ngedengerinnya.
Multi Quote Quote
State coal mining company PT Bumi Resources Tbk (BUMI) through its subsidiaries PT Arutmin Indonesia and PT Kaltim Prima Coal (KPC), had shipped four million tons of coal in August. BUMI secretary Geroad Jusuf said here on Thursday the coal shipments had been the biggest in volume, reaching 2.9 million tons from KPC and 1.1 million tons from Arutmin. He added that the record high coal shipment was carried out by KPC reaching 100,580 tons by land each day, 646,800 tons each week, and 2.75 million tons in August. By end of August, he said, KPC also has an offshore loading facility which will be used for the loading of coal from barges into ships waiting at the ports of Bengalon or Tanjung Bara. “The floating loading facility enables KPC to load coal unto 80,000 DWT ships for shipment to the coal importing countries,” he added. With the operation of the new coal loading port with a monthly capacity of 200,000 tons in Bengalon in June last year, and with a projection of 500,000 tons per month in the fourth quarter, this year`s BUMI coal production is expected to increase, he said. BUMI is now on the list of the big-ten thermal coal producers in the world with a net coal sales of more than one billion US dollars, and a production reching more than 37 million tons in 2004 investor dow jones ngiler2 liat produksi coal bumi .. perhatiin dlm seminggu ini 200an juta saham bumi pindah ke tangan foreign .. kelangsungan grup bakrie bergantung dr bumi sampai kepemilikan bakrie di bumi dijadikan sbg jaminan ngutang ..
Multi Quote Quote
Bumi = world class? Bisa copot gigi investor Dow Jones ketawa ngedengerinnya. bumi kan hampir sama ama dunia (world)… hehehe… jadi bener bumi = kelas dunia. :rofl:
Multi Quote Quote
UNSP mgkn segera , tgl 21 ini kan RUPS , ELTY aja yang kebocoran infonya makanya lgsg shorrttt Ical said : Emang sengaja dibocorin smile smile smile BEJ mana berani ame gue…… :evil Biar retail, BD pd ngelepas…… Biar harganya turun kebawah…… Biar gue bisa buy back di harga murah liwat sekuritas ane….. Biar saham gue mayoritas lagi….. Biar deviden masuk kantong gue lagi……. :p :evil :evil :evil
Multi Quote Quote
KPC akan meningkatkan produksi 2x lipat untuk tahun ini dan tahun depan. jadi kalau sudah terlihat naik sekarang, nanti begitu laporan 2005 muncul, akan meningkat lagi labanya.
Multi Quote Quote
Right issue merupakan senjata yang paling ampuh untuk mendapatkan uang, tapi berakibat fatal yaitu bertambahnya jumlah saham berarti saham kita terdilusi pedih banget buat investor enaak sekali buat emiten
Multi Quote Quote
Yup! Berikut kelompok usaha yg ‘'potensial’' (baca: “hobi&rdquosmile melakukan RI : * grup Bakrie * grup Lippo * grup Gajah Tunggal * grup Panin * Pemerintah..? Potensial menyusul bakal RI setelah BNBR, MLPL, BNGA dan ELTY: UNSP MPPA SSIA ANTM PTBA BBRI BMRI GJTL ADMG INKP TKIM PNBN SSTM DOID ASII
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...