Stock Pick of The Day

Major Negative Issue : Dow Jones Drop Sharply .. Major Positive Issue : Indonesia Market already prepare for it, so will not decrease as sharp as Dow Jones for Monday Market My Simple Tech. Analyst ADHI Down Trend Currenty, so Stay Away or Short Playing AKRA Stand on the top line of Boolinger Band ANTM looks about to be bearish as BB and %R BBRI Stay Away for Moment in Bearish Mode following the center line of BB BKSW Keep looking on this stock .. BB top and bottom line get closer BMRI still on his trend following center line going down (Bearish) BNLI with this market situation, look like better quit BUMI .. 760 maybe the best time for check in .. (will not less than 750) CEKA still following her trend for going up DILD his star moment already end after 335 goes to 420, so stay away ELTY still on her party to drop ENRG still on her down trend party plus her bad financial report GGRM .. if you like her, just check in on her below 15.000 INDF .. Looks about to go to 1100 JIHD .. Top and Bottol Line of BB get closer, and it looks like going to be bearish LSIP .. Too High Price for Check In MLPL .. Down Trend .. PGAS .. Still not too late for Exit (Shit i''m late for exit also) PNBN .. 470 maybe will be good time to buy PNIN .. 380 maybe will be good moment for check in PNLF .. 160 maybe will be good time for check in PTBA .. stay away for moment PTBA-W .. like his father .. SMCB .. stay away for moment as following center line to go down SMRG .. hmmm look nice TINS .. already lost her moment .. stay away maybe the better TKIM .. wait her on 2300 maybe good UNTR .. looks going down for this time .. lost her moment already UNVR .. maybe 3800 is good time for check in on her, still on the way for uptrend WOMF .. stay away for moment maybe the better My Simple Stock Depth Transaction Analysis. PNIN See the Stock Depth Transaction for 3 Month, and you will know PNLF See the Stock Depth Transaction for 3 Month also you will know That''s all for this week .. still lots left .. any correction ?? .. please give me advice … tq
Multi Quote Quote
dr stock depth transaction mulai 1 Jan sampe 15 Apr: PNIN => ZP net buy 298.360 lot PNLF => KZ net buy 1.149.452 lot PD net buy 533.815 lot AK net buy 290.806 Average PNLF antara 170 - 180 kelihatannya si asing lagi collect barang ini. ada informasi yang belum dikeluarin?
Multi Quote Quote
Gila, semua saham turun kalo dari analisanya patrik……..smile smile
Multi Quote Quote
PNIN 380 , boleh juga BB . :-?
Multi Quote Quote
hehehe … ampun pak .. itu analisa singkat .. bisa aja salah .. kan saya juga masih belajar heheeh .. anw .. coba gw simpulin ya .. yg boleh check in (buy) AKRA .. karena dijagain mulu dalam 3 hari tutup di 1260 .. stay on the top line of Bolinger Band BKSW sih kayaknya boleh tapi gw ga pernah check in di ini saham hehehehe BUMI .. mungkin bagus kali ya kalo antri di 760 .. 750 yg gw denger ga mungkin tembus .. menurut keyakinan gw .. barang BUMI yang dijaminin utk hutang itu di harga 750 .. dan gw rasa yang dipake utk jaminin itu barangnya si BW (jumlah paling banyak) .. CEKA sih boleh diamatin tuh .. rasa2 agak nyeleneh utk pada saat down trend semua gini Panin Family malah rasanya mau rame neh … PNBN sih gw ga denger rumor .. kalo PNIN sih .. bandar udah kumpul banyak … tinggal when the party will be held ?? PNLF juga sama .. nah saat ini si PD lagi ikut2an kolek tuh … in case juga sama .. when the party will be held ?? .. harga bawah coy … PNIN .. PBV .. 0.6 .. apa apaan coba … coba deh ke laporan keuangannya PNIN … terakhir UNVR .. rasanya koq dia jalan sendirian melawan arus .. liat aja tuh chartnya .. bener2 aneh … tapi pada dasarnya secara umum sih down trend … kuatirnya sih the Fed angkat bunganya jadi 3.7% / annual .. hehehe syeremmmm bungggg …
Multi Quote Quote
Untuk Short Seller .. mungkin bagus juga maen short … tapi bisa aja salah lo … disclaimer mas .. hehehe smile
Multi Quote Quote
Untuk besok Senin 18/4/05 Aku Harus Ambil Profit. ini sudah mulai ada sinyal gerak(volume) cukup tinggi 932,500 lbr utk up trend. :dancing: :dancing: :applause: :siul:
Multi Quote Quote
berita gawat ni. gw liat di Yahoo, Nikkei pagi-pagi uda merosot 200an poin. gimana dengan IHSG ni?
Multi Quote Quote
Solider juga smile
Multi Quote Quote
yah minimal 10% nya lah…. BTW, BW masih punya BUMI banyak, ngak salah tuh???
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...