Investasi dolar

Saya ditawarkan investasi U$ oleh teman saya dengan bunga 24% atau 28% fixed pertahun, gila ngga returnya ? Bisa dilihat di www.dressel-inv.com Bagaimana prospeknya nih ? Apa bahaya ngga kalau ikut ? Atau udah ada yg pernah ikut ?
Multi Quote Quote
Bung handsome ,ada keterangan dari mereka tuh TO ALL CLLIENTS AND POTENTIAL CLIENTS: It was recently brought to our attention that a former sales agent working for PT WAHANA BERSAMA GLOBALINDO, Jakarta, Indonesia, created a website which misrepresents both the company he worked for, and Dressel Investment Limited. The sales agent falsely and without authorization claimed in his website that Dressel Investment Limited is a Mutual Fund Deposit offering fixed interest of 24%-28% per annum. This false information was published by the sales agent in his website with the intent of earning commissions from investors who might see his website and invest with the agent. It is important that clients and potential clients of Dressel Investment Limited disregard the false information contained in the offending website, and any other unofficial website which purports to speak on behalf of Dressel Investment Limited or its'' agent, PT WAHANA BERSAMA GLOBALINDO in Jakarta. Dressel Investment Limited is a PRIVATE PORTFOLIO MANAGER, offering private investment opportunities with preferential profit distribution to select investors. Dressel Investment Limited IS NOT a mutual fund, IT DOES NOT manage a mutual fund, nor does it HOLD ITSELF OUT TO BE a mutual fund. Further, Dressel Investment Limited DOES NOT make any guarantees of any fixed preferential distribution, IT DOES NOT pay interest on investments. Dressel states very clearly in its portfolios presented to select investors that any investment has an element of risk. Dressel retains the absolute right to accept only investors having clean funds, and who meet and agree to the objectives of its'' respective portfolios. Thank you for your kind attention to the above information. Dressel Investment Ltd. Management
Multi Quote Quote
Bung Kadal informasi diatas , bisa dilihat / diakses dibagian mana ? Daku cari di web site www.dressel-inv.com belum ketemu. :?: Salam.
Multi Quote Quote
bung Magellan , setiap buka www.dressel-inv.com pasti ada popup special notice dari mereka……isinya yah itu…kecuali di komputer anda dipsang popup bloker , maka kemungkinan ngga muncul
Multi Quote Quote
Jadi bahaya juga yah, investasi beginian ?
Multi Quote Quote
bung handsome, remember about Ponzi Scheme. Baca artikel yg sudah pernah dimuat di KSC. Investasi beginian boleh dibilang sama seperti yg disusun bung bulis masuk dalam Indeks Setan smile
Multi Quote Quote
Wah, itu PT WAHANA udah jualan “mutual fund” Dressel sejak tahun 2002 tuh, kontroversinya sudah muncul di milis saham dan milis ahli keuangan tahun 2003, masa sekarang baru dibantah si Dressel……. lama bener smile Kesian nih yang udah jadi korban. Moga2 temen2 di KSC gak ada satupun yang termakan rayuan gombalnya.
Multi Quote Quote
Dijamin gak ada yg jadi korban! Teman2 KSC semua udah pada gak buta “huruf” lagi
Multi Quote Quote
hihihihi
Multi Quote Quote
OK, btw kenapa ngga pinjem ke FED aja yah ? kan bunganya cuma 1 % oh lupa 1,25% baru naik jigo
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...