Babak AKHIR BUMI : Who wants to be a Last Man Standing?

second-lowest junk grade\r\n\r\n\r\nMORE: Bumi Resources Bonds Fall After Moody’s Default Prediction\r\n\r\n\r\nAccording to prices quoted by BNP Paribas SA. *Co.’s 10.75 percent notes due October 2017 fell 1 cent on the dollar, the most in almost two weeks, to 70 cents as of 1:36 p.m. in Hong Kong, BNP quotes show. *Co.’s 12 percent debt due November 2016 also fell 1 cent on the dollar to 70.5 cents, the prices show *Substantial upcoming debt maturities make near-term default a “high probability,” Moody’s wrote in an e-mailed statement yesterday *Restructuring agreement with China Investment Corp. for $1.3bn of debt viewed as a “distressed exchange” that will only provide short-term relief: statement *“After excluding CIC’s debt, Bumi Resources will need to refinance over $800 million of maturities over the next 12 months, a task which could prove challenging, given the current pressure on its operations due to low coal prices” and reduced cash flows: statement *Moody’s downgraded co.’s corporate family rating to Ca, it’s second-lowest junk grade, from Caa1, and lowered $1bn of securities to Ca: statement *Bumi Resources is Indonesia’s largest thermal coal producer and one of the three largest thermal coal exporters globally: statement NOTE: Bumi agreed to settle debt with CIC this month: FIFW NSN MUF6RS6TTDSC <GO>\r\n\r\ncepek aja masih mahalll :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:\r\n\r\nYoi boss …….\r\nwa sudah kasih tahu; WARNING u/saham2 yang tidak punya FUNDAMENTAL sama sekali; tapi harga sahamnya Di-MAINTAIN dan harga sahamnya dinaikkan tinggi2 ….. terus mereka …. melakukan DISTRIBUSI ke pemegang saham retail; akhirnya harga saham jatuh dengan sendirinya; ya seperti saham2 grup BAKERO ini boss ………\r\n\r\nBelilah saham2 konstruksi BUMN (ADHI, PTPP, WIKA dan WSKT) saran wa ……… biar semua dapet CHUAN, AMIEN ………………… [-o< :$-) :$-) :$-) smile
Multi Quote Quote
Ternyata bumi kayak orang aja. Bernostalgia ke harga 300 an.
Multi Quote Quote
second-lowest junk grade\r\n\r\n\r\nMORE: Bumi Resources Bonds Fall After Moody’s Default Prediction\r\n\r\n\r\nAccording to prices quoted by BNP Paribas SA. *Co.’s 10.75 percent notes due October 2017 fell 1 cent on the dollar, the most in almost two weeks, to 70 cents as of 1:36 p.m. in Hong Kong, BNP quotes show. *Co.’s 12 percent debt due November 2016 also fell 1 cent on the dollar to 70.5 cents, the prices show *Substantial upcoming debt maturities make near-term default a “high probability,” Moody’s wrote in an e-mailed statement yesterday *Restructuring agreement with China Investment Corp. for $1.3bn of debt viewed as a “distressed exchange” that will only provide short-term relief: statement *“After excluding CIC’s debt, Bumi Resources will need to refinance over $800 million of maturities over the next 12 months, a task which could prove challenging, given the current pressure on its operations due to low coal prices” and reduced cash flows: statement *Moody’s downgraded co.’s corporate family rating to Ca, it’s second-lowest junk grade, from Caa1, and lowered $1bn of securities to Ca: statement *Bumi Resources is Indonesia’s largest thermal coal producer and one of the three largest thermal coal exporters globally: statement NOTE: Bumi agreed to settle debt with CIC this month: FIFW NSN MUF6RS6TTDSC <GO>\r\n\r\ncepek aja masih mahalll :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:\r\n\r\nYoi boss …….\r\nwa sudah kasih tahu; WARNING u/saham2 yang tidak punya FUNDAMENTAL sama sekali; tapi harga sahamnya Di-MAINTAIN dan harga sahamnya dinaikkan tinggi2 ….. terus mereka …. melakukan DISTRIBUSI ke pemegang saham retail; akhirnya harga saham jatuh dengan sendirinya; ya seperti saham2 grup BAKERO ini boss ………\r\n\r\nBelilah saham2 konstruksi BUMN (ADHI, PTPP, WIKA dan WSKT) saran wa ……… biar semua dapet CHUAN, AMIEN ………………… [-o< :$-) :$-) :$-) smile\r\n\r\nsaham2 konstruksi belum murah ……. masih pada mahal, kudu diskon 50% dari harga sekarang baru murah …. dollar udah 12rb soalnya
Multi Quote Quote
dari muntah muntah .. sampai terkencing kencing ..
Multi Quote Quote
second-lowest junk grade\r\n\r\n\r\nMORE: Bumi Resources Bonds Fall After Moody’s Default Prediction\r\n\r\n\r\nAccording to prices quoted by BNP Paribas SA. *Co.’s 10.75 percent notes due October 2017 fell 1 cent on the dollar, the most in almost two weeks, to 70 cents as of 1:36 p.m. in Hong Kong, BNP quotes show. *Co.’s 12 percent debt due November 2016 also fell 1 cent on the dollar to 70.5 cents, the prices show *Substantial upcoming debt maturities make near-term default a “high probability,” Moody’s wrote in an e-mailed statement yesterday *Restructuring agreement with China Investment Corp. for $1.3bn of debt viewed as a “distressed exchange” that will only provide short-term relief: statement *“After excluding CIC’s debt, Bumi Resources will need to refinance over $800 million of maturities over the next 12 months, a task which could prove challenging, given the current pressure on its operations due to low coal prices” and reduced cash flows: statement *Moody’s downgraded co.’s corporate family rating to Ca, it’s second-lowest junk grade, from Caa1, and lowered $1bn of securities to Ca: statement *Bumi Resources is Indonesia’s largest thermal coal producer and one of the three largest thermal coal exporters globally: statement NOTE: Bumi agreed to settle debt with CIC this month: FIFW NSN MUF6RS6TTDSC <GO>\r\n\r\ncepek aja masih mahalll :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:\r\n\r\nYoi boss …….\r\nwa sudah kasih tahu; WARNING u/saham2 yang tidak punya FUNDAMENTAL sama sekali; tapi harga sahamnya Di-MAINTAIN dan harga sahamnya dinaikkan tinggi2 ….. terus mereka …. melakukan DISTRIBUSI ke pemegang saham retail; akhirnya harga saham jatuh dengan sendirinya; ya seperti saham2 grup BAKERO ini boss ………\r\n\r\nBelilah saham2 konstruksi BUMN (ADHI, PTPP, WIKA dan WSKT) saran wa ……… biar semua dapet CHUAN, AMIEN ………………… [-o< :$-) :$-) :$-) smile\r\n\r\nsaham2 konstruksi belum murah ……. masih pada mahal, kudu diskon 50% dari harga sekarang baru murah …. dollar udah 12rb soalnya\r\n\r\n\r\n\r\n\r\nSAHAM-SAHAM KONSTRUKSI BUMN SEMENTARA IDJO SEMUA BOSS ………..\r\n\r\nSAHAM BAKERO BUMI SEMENTARA MERAH DARAH …………..\r\n\r\n :rofl: :rofl: :rofl: smile
Multi Quote Quote
SAHAM-SAHAM KONSTRUKSI BUMN SEMENTARA IDJO SEMUA BOSS ……….. buat nyaleg itu SAHAM BAKERO BUMI SEMENTARA MERAH DARAH ………….. :rofl: :rofl: :rofl: smile Buat nyapres pakai darah smile) smile)
Multi Quote Quote
udah dibawah 300 tuh. wkwkk
Multi Quote Quote
ARB = AUTO REJECT BAWAH
Multi Quote Quote
udah dibawah 300 tuh. wkwkk di bawah 295 dikit :siul: :siul:
Multi Quote Quote
boleh ambil di brp nih buat simpen 2 taun?
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...