Lelaki dan BOLA, Piala Euro 2012

bro manviss anda pilih mana yang bisa jadi pemenang terakhir.
Multi Quote Quote
bro manviss anda pilih mana yang bisa jadi pemenang terakhir.Spanyol punya kans besar, tapi jerman juga ancaman besar ….. :peace:
Multi Quote Quote
Total Football\r\nFrom Wikipedia, the free encyclopedia\r\nFor other uses, see Total Football (disambiguation).\r\n"Total Football" (Dutch: totaalvoetbal) is the label given to an influential tactical theory of association football in which any outfield player can take over the role of any other player in a team. It was pioneered by Dutch football club Ajax from 1969 to 1973, and further used by the Netherlands National Football Team in the 1974 FIFA World Cup. It was invented by Rinus Michels, a famous Dutch football trainer/coach (who was the coach of both Ajax and the Netherlands national team at the time).\r\nIn Total Football, a player who moves out of his position is replaced by another from his team, thus retaining the team''s intended organisational structure. In this fluid system, no outfield player is fixed in a nominal role; anyone can be successively an attacker, a midfielder and a defender. The only player fixed in a nominal position is the goalkeeper.\r\nTotal Football''s tactical success depends largely on the adaptability of each footballer within the team, in particular the ability to quickly switch positions depending on the on-field situation. The theory requires players to be comfortable in multiple positions; hence, it places high technical and physical demands on them.\r\nDuring this era Ajax played some of their finest football ever, achieving home wins (46-0-0) for two full seasons (1971–72 and 1972–73), just one defeat in the whole of the 1971-72 season, and celebrating five titles in 1972 (the Netherlands national league, KNVB Cup, European Cup, European Super Cup and Intercontinental Cup).\r\n\r\n :hug:
Multi Quote Quote
Bro Manviss, hari pertama hasilnya gimana? pegang atas semua seri, pegang bawah semua juga seri, kalah fee aja :rofl: :rofl: :rofl:
Multi Quote Quote
Rusia smile
Multi Quote Quote
berhubung cinta produk dalam negeri ane pilih JERMAN…..Jejere Kauman….. smile smile smile :rofl: :rofl: :rofl: cuman njeplak aja…..apa sih asiknya permainan ini…???? satu bola dikeroyok rame-rame…..bawa kesini…bawa kesono….. mending nonton konser trio macam….. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Multi Quote Quote
:-O Kembali gerombolan Dinamit membuat kejutan dengan ‘'meledak’' kan pasukan Belanda yg diatas kertas lebih unggul, kuda Hitam grup ‘'Neraka’' ini mulai unjuk gigi ……. :dancing: Bandar mulai bekerja ?? … :-w :-w
Multi Quote Quote
Rusia smile Rusia dan pasukan ‘'Cossack’' nya biasanya cuman jadi penggembira aja .. !! smile smile smile Tapi jujur dalam hati gua mengharapkan yg juara kali ini datang dari klub pecundang macam Yunani atau Kroatia ……. :rofl: :rofl: :rofl:
Multi Quote Quote
Bro Manviss, hari pertama hasilnya gimana? pegang atas semua seri, pegang bawah semua juga seri, kalah fee aja :rofl: :rofl: :rofl: Kalo u d nge ‘'bet’' bola, gak ada istilah draw …. kan ada voor nya? contoh Polan Yunani, hasil draw … yg pegang Yunani kan dapet voor 1/2 bola artinya hasil draw pun masih menang yg pegang Yunani :hug:
Multi Quote Quote
berhubung cinta produk dalam negeri ane pilih JERMAN…..Jejere Kauman….. smile smile smile :rofl: :rofl: :rofl: cuman njeplak aja…..apa sih asiknya permainan ini…???? satu bola dikeroyok rame-rame…..bawa kesini…bawa kesono….. mending nonton konser trio macam….. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Gak pegang Pernakan Cisarua aja ? smile :evil Makanya coba ente Cukur gundul aja, siapa tau diuber-uber cewek …….. :rofl: :rofl: :p
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...