SAHAM JEPANG MURAH

Forum ini akan didedikasikan untuk berbagi informasi mengenai saham Jepang. Pasar Nikkei sudah 20 tahun mengalami masa bear. Saham-sahamnya punya pontensi sudah dibenci dan tidak disukai. Akibatnya banyak yang mempunyai Book Value lebih dari 1. Saya mengundang anda untuk berbagi data dan melakukan riset bersama ttg saham-saham nikkei. Pada masa P3 dan P5 banyak peluang untuk mengambil saham-saham Nikkei di bottomnya. Diharapkan dalam 7 tahun mendatang Nikkei akan rally. Seperti BEJ thn 2003 - 2007. Kalau ada yang mau bergabung…… silahkan.
Multi Quote Quote
Bung IS, sebelum sampai ke sahamnya, Kalau mau beli saham Nikkei itu belinya lewat broker mana?
Multi Quote Quote
Definitely… TM, HMC, SNE, and the banks… Pak Imam Semar, what do you think about the Japan aging population in your bullish scenario?? This is sort of the wildcard, isn''t it?? How would a much less population support more growth by means of increased consumption and increased production?? Not to mention the pension liability…
Multi Quote Quote
Mas IS, gua jagoin sharp, soalnya berhasi bikin :sharp has been successfully increased to 35.8%. http://asia.sharp-solar.com/progress/index. 10-20 tahun mendatang world runs by sun, sekarang sih masih oil smile) smile)
Multi Quote Quote
Mas IS, gua jagoin sharp, soalnya berhasi bikin :sharp has been successfully increased to 35.8%. http://asia.sharp-solar.com/progress/index. 10-20 tahun mendatang world runs by sun, sekarang sih masih oil smile) smile) ehhh 2012 mataharinya meledak smile)
Multi Quote Quote
JAL aja beli sekarang simpan sampai 10 th.
Multi Quote Quote
JAL bangkrut ooom….
Multi Quote Quote
Nikkei 225 - Blue Chip Index of the Tokyo Stock Exchange What is the Nikkei 225? The Nikkei 225 is the major stock index for the Tokyo Stock Exchange in Japan, which is the largest exchange in Asia. The Nikkei is comprised of 225 blue chip stocks on the Tokyo Exchange and these issues are weighted based on their respective price. Stocks are reviewed on a yearly basis to ensure they continue to meet the strict requirements set forth by the exchange. The Nikkei 225 is the Japanese version of the Dow Jones Industrial Average. Nikkei Bear Market The Nikkei experienced one of the worst bear markets in recent history from the late 80''s through 2003. The Nikkei reached a peak of 38,915.87 on December 29, 1989. From this high the Nikkei lost over 64% of its value before reaching a low of 14,194 in 1992. Important dates in history for the Nikkei 225 * September 7, 1950 - the Tokyo Stock Exchange begins tracking the Nikkei Index and does so retroactively back to May 16, 1949 * September 3, 1988 - Osaka Securities Exchange starts Nikkei Stock Average Futures * December 29, 1989 - Nikkei reaches all-time high of 38,915.87 * October 9, 2008 - Nikkei suffers worst one-week loss of 24%
Multi Quote Quote
gila sekarang nikkei future tradingne sampai malam ya?
Multi Quote Quote
Kalau mau main saham, main di negara yang banyak GAMBLER NYA main di DOW Jones, FTSE, HSI, SSE, BEI , STI harga saham naik turun nya kayak YOYO. jangan main di N225 jangankan balik ke High nya di 38.915. mau balik ke 18.000 an saja susah nya setengah mati. sebelum Crash th 2008, DOW Jones High 14 rb an. turun s/d low 6400 an minggu2x kemarin sudah sempat 10.700 an sebelum crash th 2008, Nikkei di 18.000 an, turun s/d low 6000 an. minggu2x kemarin juga belum sempat di atas 11.000. kayak nya orang lebih tertarik main FOREX daripada main saham di N225. kenapa ya? :-?
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...