Kalo sistem Bretton Woods diterapkan kembali.....

Apakah yg akan terjadi dengan emas kalau sistem Bretton Woods jadi untuk diterapkan kembali? Dengan jumlah emas yg terbatas dan jumlah mata uang yg seabrek2 di dunia ini.\r\n\r\nhttp://en.wikipedia.org/wiki/Bretton_Woods_system\r\n\r\nThe Bretton Woods system of monetary management established the rules for commercial and financial relations among the world''s major industrial states. The Bretton Woods system was the first example of a fully negotiated monetary order intended to govern monetary relations among independent nation-states.\r\n\r\nPreparing to rebuild the international economic system as World War II was still raging, 730 delegates from all 44 Allied nations gathered at the Mount Washington Hotel in Bretton Woods, New Hampshire, United States, for the United Nations Monetary and Financial Conference. The delegates deliberated upon and signed the Bretton Woods Agreements during the first three weeks of July 1944.\r\n\r\nSetting up a system of rules, institutions, and procedures to regulate the international monetary system, the planners at Bretton Woods established the International Bank for Reconstruction and Development (IBRD) (now one of five institutions in the World Bank Group) and the International Monetary Fund (IMF). These organizations became operational in 1945 after a sufficient number of countries had ratified the agreement.\r\n\r\nThe chief features of the Bretton Woods system were an obligation for each country to adopt a monetary policy that maintained the exchange rate of its currency within a fixed value—plus or minus one percent—in terms of gold and the ability of the IMF to bridge temporary imbalances of payments. In the face of increasing strain, the system collapsed in 1971, following the United States'' suspension of convertibility from dollars to gold. This created the unique situation whereby the United States Dollar became the "reserve currency" for the Nations who signed.
Multi Quote Quote
gold & silver mesti direvalue up dan dollar down … tapi efeknya ngak terkira tuh smile maybe .. fractional bretton wood … smile
Multi Quote Quote
gold & silver mesti direvalue up dan dollar down … tapi efeknya ngak terkira tuh smile maybe .. fractional bretton wood … smile kalau bener-bener diterapkan… setengah dari pegawai Investment bank bakalan jadi pengangguran mereka tidak bisa bekerja kalau tidak ada derivatif bretton woods saya rasa cuman bisa berlaku kalau semua perdagangan derviatif di forex dan komoditas di tertibkan….
Multi Quote Quote
gold & silver mesti direvalue up dan dollar down … tapi efeknya ngak terkira tuh smile maybe .. fractional bretton wood … smile kalau bener-bener diterapkan… setengah dari pegawai Investment bank bakalan jadi pengangguran mereka tidak bisa bekerja kalau tidak ada derivatif bretton woods saya rasa cuman bisa berlaku kalau semua perdagangan derviatif di forex dan komoditas di tertibkan…. Trend bursa ke depan BURSA ADEM AYEM. Karena Hedge Fund dan Investment Bank tangan2nya akan dipasung sehingga gerakannya akan terbatas.
Multi Quote Quote
baguslah kalau bisa kejadian yang sisa cuman investor… saya mau beli saham dan bobo…males disuruh berantem terus tiap hari
Multi Quote Quote
tapi kalo beli tins dan delisting 4 tahun lagi, bisa bobo gak min Wakakakakakakakaka
Multi Quote Quote
walah…TINS mah…haram buat saya….. males main saham komo yang TA komoditasnya downtrend…. kena triple leverage…. udah komoditasnya kena leverage ke bawah… sahamnya kena leverage profit margin.. ditambah lagi diseret bursa ke bawah.. no thank buat TINS
Multi Quote Quote
masa y? emang saham apa yg bisa dikekepin 1 thn? kalo antm pgas ptba gimana bung hmin?
Multi Quote Quote
hahahahahaha tins halal koq min, dengan dua syarat yaitu satu punya tins kurang lebih 20,000 lot alias 10 jt lembar, kedua modal barangnya udah dibalikin ama deviden kemarin yg 1700an perak, wakakakakaka benar benar halal tuh, gebuk kanan gebuk kiri Saham yg bagus gampang koq saham yang anda pakai produknya sehari-hari
Multi Quote Quote
UNVR SUPER DUPER DEFENSIVE
Multi Quote Quote
Sign up or Sign in to create a reply.

Recent Updates


Loading...